48,2769
0,04%56,0352
-0,12%6.876,22
-0,35%14370.19
-0,35%
YÜREĞİR’DE SOSYETE PAZARI AÇILDI
OTO PAZARI DA YAKINDA AÇILACAK
Sosyete Pazarı haftada 2 gün artık Yüreğir’de de açılıyor. Pazar günleri PTT Evleri Kapalı Semt Pazarında açılacak olan sosyete pazarı, Çarşamba günü ise Atakent Kapalı Semt Pazarında Yüreğirli vatandaşlara hizmet verecek. Pazarın açılması için vatandaşlardan yoğun bir talep geldiğini belirten Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir ”Bizler vatandaşımızın istek ve taleplerine önem veriyoruz. Yüreğir’deki esnaflarımızda bu sürece dahil olacaklardır.” diyerek Yüreğirli esnaflarında sosyete pazarında satış yapacağını ve mağdur edilmeyeceğini belirtti.
Yüreğirli vatandaşların ihtiyaçlarını gidermek için başka yerlere gitmeyeceğini belirten Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir ”Sosyete Pazarı’nı artık ilçemizde de açtık. Pazar günleri PTT Evleri Mahallemizde, Çarşamba günleri ise Atakent Mahallemizde sosyete pazarları açık olacaktır. Bu pazarlar sayesinde ilçemizde yeni bir heyecan, bir hareketlilik oluşacaktır. Sırada oto pazarı var.” dedi.
Pazarlarının Türk alışveriş kültüründe önemli bir yeri olduğunu belirten Başkan Kocaispir, ”Pazarlar insanların kaynaştığı, selamlaştığı ve konuştuğu yerlerdir. Her hafta düzenli olarak pazara giden kişiler bir süre sonra birbirlerini tanır ve konuşmaya, kaynaşmaya başlarlar. Karşılıklı sosyal iletişim artar. Sürekli insan hareketliliği olduğu için pazarlar bulundukları bölgelere bir hareketlilik kazandırırlar.” şeklinde konuştu.
Haftada 2 ayrı noktada, 2 ayrı günde açılacak olan sosyete pazarından vatandaşların faydalanacağını belirten Başkan Kocaispir ”Pazar günleri PTT Evleri mahallemizde, Çarşamba günleri ise Atakent Kapalı semt pazarımızda hizmet verecek olan Sosyete Pazarımızda giyim, hediyelik eşya, zücaciye ve çeşitli ev eşyaları mağaza fiyatlarına göre daha uygun bir şekilde satışa sunulacaktır. Yüreğirli esnaflarımız da bu sürece dahil olacaklardır. Yüreğirli hemşerilerimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.
1
Perintos’tan Dünya Turizmine Dev Adım
17810 kez okundu
2
EMADDER Kademeli Emeklilik Düzenlemesinde Son Dakika
13048 kez okundu
3
Başkan Volkan Karasu: “Bazı Oda Başkanları Rüzgâr Gülü Gibi! Muhalefete Yiğit, İktidara Suskun!”
10527 kez okundu
4
Bayram Küçük: “Çiftçi Üretiyor, Kazanan Başkaları Oluyor”
10223 kez okundu
5
İNSANA YAKIŞIR YAŞAM HERKESİN HAKKI
5902 kez okundu