Kış aylarının gelmesiyle birlikte projelerine hız veren Çukurova Rotary Kulübü önemli bir işe daha imza attı. Daha önce Seyhan Rotary Kulübü tarafından yapılan havuzun kış aylarında da kullanılması için kapatılması işini Çukurova Rotary Kulübü üstlendi.
ÇUKUROVA ROTARY KULÜBÜ’NDEN BİR PROJE DAHA
Zihinsel engelli çocukların kış ayları öncesi eğitim gördüğü havuzda üşümemeleri için ve rahatça rehabilitasyon yapılması için Çukurova Rotary Kulübü, Zihinsel Engelliler Vakfı Rehabilitasyon Havuzu’nun kapatılması işini üstlendi. Böylece çocuklar kış aylarında da daha rahat eğitimlerini sürdürebilecek.
Adana’da bulunan Zihinsel Engelliler Vakfı Okulu’na, havuzu Adana’da faaliyet gösteren bir başka kulüp Seyhan Rotary Kulübü yaptırmıştı. Kapatılması işinide Çukurova Rotary Kulübü üstlendi. Bu projenin tamamlanması ile Isıtmalı olan havuzu, çocuklar kış aylarında da kullanabilecekler.
HABER ZAFER ŞAHİN
1
ŞÜKRÜ IŞIK HASBIHAL !
7974 kez okundu
2
Türkiye Eğitim Teknolojileri Zirvesi’nde Yapay Zekâ Vurgusu
6303 kez okundu
3
KÖTÜ YOL
5888 kez okundu
4
Hasan Yıldız Anısına “Çocuklar Üşümesin” Kampanyası Aladağ’da Okullara Ulaştı: Çocuklar Sıcaklık ve Umutla Buluştu
5499 kez okundu
5
Münafikun Suresi 4: Münafıklar Nasıl Tanınır?
4802 kez okundu