Bahar konserleri on binleri buluşturdu.Başkan Sözlü’den Murat Boz’a 19 Mayıs daveti
Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Bahar Konserlerinde Uğur Işılak, Ahmet Şafak ve Murat Boz’un sahne aldığı gecede on binlerce Adanalı İstasyon Meydanı’na akın etti
Düzenlenen konserde ev sahibi olarak konuşan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlü alanı dolduran gençleri “Bende bu vekayin ilk hissi teşebbüsü bu güzel memlekette, Adana’da doğmuştur diyerek bağımsızlık mücadelesinin ilhamını Adana’dan aldığını söyleyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gençleri selam olsun sizlere” diyerek selamladı ve 19 Mayıs 2019 da yapacakları gençlik konserine Murat Boz’u davet etti..
EŞİ VE KIZLARI İLE HEMŞERİLERİNİN ARASINDA KONSERİ İZLEDİ
Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Bahar Konserleri’nde Perşembe akşamı Türkiye’nin güçlü sesleri Uğur Işılak, Ahmet Şafak ve Murat Boz on birlerce Adanalıyı İstasyon Meydanı’nda buluşturdu. Unutulmaz konser gecesinde sanatçılara coşkuyla ev sahipliği yapan Adanalıların arasında Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, eşi Zeynep Sözlü ve kızları ile birlikte konseri izlediler.
“ATATÜRK’ÜN GENÇLERİ SELAM OLSUN SİZLERE”
Konserde sevilen sanatçı Murat Boz’a çiçek takdim etmek üzere sahneye çıkan Başkan Sözlü, buradaki konuşmasına “Bende bu vekayin ilk hissi teşebbüsü bu güzel memlekette, Adana’da doğmuştur diyerek bağımsızlık mücadelesinin ilhamını Adana’dan aldığını söyleyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gençleri selam olsun sizlere… Cumhuriyetin emanetçisi gençler selam olsun sizlere” diyerek başladı.
19 MAYIS GENÇLİK KONSERİNE DAVET ETTİ
Alanı dolduranların yoğun bir şekilde Adana seninle gurur duyuyor tezahüratları ile sık sık sözü kesilen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, 3-7 Nisan arasında 7’ncisi düzenlenecek olan Portakal Çiçeği Karnavalı’na Adanalı hemşerilerini davet ederken Murat Boz’u da 19 Mayıs’ta düzenleyecekleri gençlik konserine hemşerileri huzurunda davet etti. Sanatçı Boz da bu daveti kırmayarak “seve seve” karşılığını verdi.
1
Yıldırım; “Yeşil vatanımıza sahip çıkıyoruz”
11329 kez okundu
2
“Günebakan Olmayı Bırakın, Adana’nın Bakanı Olun!”
8847 kez okundu
3
Çukurova Belediyesi Hayvan Barınağı’nda 5 Kadın Çalışan Patili Dostların Umudu Oldu
4950 kez okundu
4
Adana Demirspor’un Efsane Kaptanı Tombik Ahmet Anılıyor
4824 kez okundu
5
Türk Hristiyan Birliği Kiliseleri Tapu Destekli Kefalet Senediyle Yeni Finans Dönemi Başlattı
4737 kez okundu