Çalışkan, yaptığı açıklamada, Türkiye’nin “500 Büyük Sanayi Kuruluşu” sıralamasında ilk 500 içerisinde yer alan Sasa Polyester, Temsa Ulaşım Araçları, Beyteks Tekstil, Akyem A.Ş, Elita Gıda, Güney Çelik , Adana Çimento, Bossa Ticaret, Abdioğulları Plastik, Amylum Nişasta ve Gürsoy Yem’e Adana ve ülke ekonomisine yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür etti. Çalışkan, “Adana’yı hak ettiği yere taşıyabilmek için şehrimizden daha fazla firmayı ilk 500 listesinde görmek istiyoruz ve Anadolu Aslanları İş adamları Derneği olarak bunun için elimizden gelen gayreti göstermeye hazırız” dedi.
Recep Çalışkan aynı zamanda ASKON Adana Şubesi üyesi de olan Akyem A.Ş ve Elita Gıda’yı da başarılarından dolayı ayrıca tebrik ettiğini ve dernek olarak onur duyduklarını ifade etti.
1
Yıldırım; “Yeşil vatanımıza sahip çıkıyoruz”
7240 kez okundu
2
Türk Hristiyan Birliği Kiliseleri Tapu Destekli Kefalet Senediyle Yeni Finans Dönemi Başlattı
4494 kez okundu
3
Ali Yerlikaya: DEAŞ’a Büyük Darbe! 161 Şüpheli Türkiye Genelinde Yakalandı
4396 kez okundu
4
Çukurova Belediyesi Hayvan Barınağı’nda 5 Kadın Çalışan Patili Dostların Umudu Oldu
4092 kez okundu
5
Adana Demirspor’un Efsane Kaptanı Tombik Ahmet Anılıyor
3970 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.