İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Tuzla’daki Trabzon Ağasalılar Derneği’nin açılışında konuştu.
“BÜYÜK BİR EYLEM YAPACAKKEN DERDEST EDİLDİLER”
Terör örgütü DEAŞ’a yönelik farklı illerde operasyon düzenlendiği bilgisini veren Soylu, “Bugün hepinizin huzurunda kahraman güvenlik görevlilerimize, polisimize ve emniyet istihbaratımıza çok teşekkür ediyorum. Tarihi bir iş başardılar. Türkiye’de eylem yapmak üzere silahlarıyla beraber birçok ilde 18 kişi, bir ilde de silahları ormanda gömülü olan ve büyük bir eylem yapacakken yakaladığımız 2 kişi derdest edildi. Hem de nereye, nasıl yapacaklarını ve eylemlerine çok yaklaştıklarını tespit ettik.” ifadelerini kullandı.
Soylu, DEAŞ, PKK, PYD terör örgütleriyle ve Türkiye’ye karşı planı olan herkesle mücadele edildiğini dile getirdi.
Türkiye sınırları dışında başka bir operasyon daha düzenlendiği anlatan Soylu, “Bizim koordinasyonumuzda 1 tonu aşan eroin yakaladık. Başka bir ülkede başka operasyonlar da devam ediyor. Sabah, akşam çalışıyoruz, gayret ediyoruz.” şeklinde konuştu.
(İHA)
1
Yıldırım; “Yeşil vatanımıza sahip çıkıyoruz”
7240 kez okundu
2
Türk Hristiyan Birliği Kiliseleri Tapu Destekli Kefalet Senediyle Yeni Finans Dönemi Başlattı
4494 kez okundu
3
Ali Yerlikaya: DEAŞ’a Büyük Darbe! 161 Şüpheli Türkiye Genelinde Yakalandı
4396 kez okundu
4
Çukurova Belediyesi Hayvan Barınağı’nda 5 Kadın Çalışan Patili Dostların Umudu Oldu
4093 kez okundu
5
Adana Demirspor’un Efsane Kaptanı Tombik Ahmet Anılıyor
3970 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.