Başkan Taşcılar’dan 30 Ağustos’un 104. Yılında Ezber Bozan Mesaj
  • Haberin Sonu
  • Güncel
  • Başkan Taşcılar’dan 30 Ağustos’un 104. Yılında Ezber Bozan Mesaj

Başkan Taşcılar’dan 30 Ağustos’un 104. Yılında Ezber Bozan Mesaj

Başkan Taşcılar’dan 30 Ağustos’un 104. Yılında Ezber Bozan Mesaj | Haberin Sonu TV

ABONE OL
29 Ağustos 2026 13:09
Başkan Taşcılar’dan 30 Ağustos’un 104. Yılında Ezber Bozan Mesaj
1

BEĞENDİM

ABONE OL

104 Yıllık Destan: “Biz Bu Toprakları Dile Kolay Değil, Kanla Aldık!”

Haberin Sonu TV İmtiyaz Sahibi ve UDİMED Genel Başkanı Abit Taşcılar’dan 30 Ağustos’un 104. Yılında Ezber Bozan, Tarihe Geçecek Bildiri Niteliğinde Açıklama!
Okuduğunuz diğer tüm kutlama mesajlarını unutun. Çünkü 30 Ağustos; sadece takvim yapraklarının işaret ettiği bir tarih değil, bu milletin şah damarı, egemenlik tescili ve esarete boyun eğmeyeceğinin cihana ilanıdır. Büyük Zafer’in 104. yıl dönümünde, Haberin Sonu TV ve UDİMED Genel Başkanı Abit Taşcılar’dan okuyan herkesin tüylerini diken diken edecek, defalarca paylaşacağı o sarsıcı mesaj geldi:
“Kayıtsız Şartsız Milletin Olan Bu Vatan, Hiçbir Zaman Tasmalı Esarete Teslim Edilemez!”
Abit TAŞCILAR”Tarih, sırtını zafere yaslayanları değil; o zafer uğruna canını hiçe sayanları yazar. Bugün 30 Ağustos’un 104. yılını kutlarken, meseleyi sadece geçmişteki bir askeri başarı olarak görmek en büyük hıyanettir. Bu zafer; ‘Ya istiklal ya ölüm’ diyen bir dehanın, yedi düvele karşı yazdığı insani ve milli onur dirilişidir.
Bizler bugün bu ekranlardan sesleniyorsak, bu topraklarda özgürce nefes alabiliyorsak; bunu toprağa düşen neferlere, adı bilinmeyen kahramanlara borçluyuz. Dijital medyanın ve halkın gerçek sesinin neferleri olarak buradan ilan ediyoruz: Bu bayrak inmeyecek, bu ezan susmayacak, bu vatan bölünmeyecektir! Kimse unutmasın ki; dün Dumlupınar’da yazılan destan neyse, bugün bu coğrafyanın bağımsızlık iradesi de odur. Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, bu toprakları bize vatan kılan tüm kahramanlarımızın ruhu şad olsun. Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun!”

Bu Mesajı Neden Paylaşmalısın?

Çünkü bu toprakların gerçek sahipleri, geçmişine sahip çıktığı kadar geleceğine de mühür vurur. Haberin Sonu TV ve UDİMED olarak; sıradanlığa teslim olmayan, hakikati savunan ve milli duruşundan asla taviz vermeyen herkesi bu büyük coşkuya ortak olmaya davet ediyoruz.
HABER ŞEYMA KARATEKE

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ