Çukurova Zabıtasından bayram öncesi denetimÇukurova Zabıtasından bayram öncesi denetim
Çukurova Zabıtasından bayram öncesi denetim

Çukurova Belediyesi Zabıta ekipleri yaklaşan Kurban Bayramı öncesi özellikle şekerleme satışı yapan işyerleri ile kurban satış noktalarında denetimlerini sıklaştırdı. Başkan Soner Çetin, “Hemşehrilerimizin mutlu ve huzurlu şekilde bayramı kutlaması için tüm önemlerimizi aldık” dedi.

Çukurova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Kurban Bayramı dolayısıyla denetimlerini sıklaştırdı. Söz konusu denetimlerin yoğunlaşarak devam edeceği bildirildi.

Bayram Öncesi Denetim
Bayram Öncesi Denetim

Çukurova Belediyesi Zabıta ekipleri belirlenen kurban satış yerlerinde denetimler gerçekleştirdi. Denetimler özellikle şekerleme satışı yapan işleri üzerinde yoğunlaştırıldı. İşyerlerinde hijyen kontrolü yapıldı, esnafın belgelerinde eksik olmaması yönünde uyarılarda bulunuldu.

Çukurova Belediyesinde Bayram Öncesi Denetim
Çukurova Belediyesinde Bayram Öncesi Denetim

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Kurban Bayramının yaklaşması dolayısıyla denetimlerin yoğunlaştığını belirterek, “Amacımız Çukurovalı hemşehrilerimizin bayramı mutlu ve huzurlu şekilde kutlamasını sağlamak. Bunun için tüm ekiplerimiz yoğun şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Halkımızın sağlığı bizim için her şeyden önemli. Pandemi dolayısıyla zor bir dönemden geçen esnafımızın da bu süreçte duyarlı davranmasını bekliyorum” dedi.

Başkan Soner Çetin, kurban satış ve kesim alanlarının belli olduğunu belirterek, bu alanlar dışında satış ve kesim yapılmasına izin vermeyeceğini ifade etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir