Seyhan Huzurevi’nde Mart ayı doğum günü kutlamasına katıldı
Soner Çetin yaşlıların mutluluğunu paylaştı
Seyhan Huzurevi’nde her ay huzurevi sakinleri için düzenlenen doğum günü kutlamalarına katılan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, yaşlıların mutluğunu paylaştı. Huzurevi sakinlerini ziyaretinde tek tek halini hatırını soran Başkan Çetin, yaşlılara çeşitli hediyeler verdi elleriyle onlara pasta ikram etti.
Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Seyhan Huzurevi’ni ziyaret etti, huzurevi sakinleri için düzenlenen doğum günü kutlamasına katıldı, yaşlılara çeşitli hediyeler vererek onların gönüllerini aldı.
Seyhan Huzurevi’nde her ay düzenlenen ve Mart ayında düzenlenen doğum günü partisine eşi Ayşe Çetin ile birlikte katılan Başkan Soner Çetin, yaşlılara karanfil dağıttı ve tek tek huzurevi sakinlerinin halini hatırını sordu.
Huzurevi’nde kalan yaşlıların şarkılara eşlik eden Başkan Çetin, doğum günü pastasını huzurevi sakinleriyle birlikte keserken, “Uzun ömürler, sağlıklı yaşlar diliyorum” ifadesini kullandı. Doğum günü pastasını yaşlılarla birlikte kesen Başkan Soner Çetin, daha sonra eşi Ayşe Çetin’le birlikte yaşlılara çeşitli hediyeler verdi.
1
Yıldırım; “Yeşil vatanımıza sahip çıkıyoruz”
6162 kez okundu
2
Türk Hristiyan Birliği Kiliseleri Tapu Destekli Kefalet Senediyle Yeni Finans Dönemi Başlattı
4430 kez okundu
3
Ali Yerlikaya: DEAŞ’a Büyük Darbe! 161 Şüpheli Türkiye Genelinde Yakalandı
4378 kez okundu
4
Son Parti Lideri Murat Çobanoğlu’na Şok Gözaltı! Soruşturma Başlatıldı
3769 kez okundu
5
HOŞGÖRÜ SEVGİ VE İYİLİK
3752 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.