Eren Koral Teyzesinin Yoğun Bakıma'daEren Koral'ın Teyzesi Yoğun Bakıma'da
Eren Koral Teyzesinin Yoğun Bakıma’da

Genç menejer Eren Koral teyzesinin yoğun bakıma alınmasıyla birlikte zor günler geçiriyor

Bu kez yeşil sahalarda değil, Hastane kapılarında

Son yıllarda başta kalp krizi olmak üzere, kanser ve Göğüs Hastalıkları giderek artış gösterdi. Özellikle gıdada GDO’nun kullanılmasıyla birlikte bu hastalıklar daha çok ön plana çıktı.

Tarımda zirai ilaçların bilinçsizce kullanımı da bu etkiyi iyice tetikledi. Bir anlamda; hava-su ve toprak kirlenince, insan da daha sık hastalanır oldu.

Bir sabah uyandığımızda yanı başımızda görmeye alıştığımız dostlarımızın, yakınlarımızın vefat haberleriyle sıkça sarsılır olduk.

Hastaneler adeta tıka basa doldu. Polikliniklerde sıra bulmam mümkün değil… Genç nüfusu ile övünen Türkiye’de gerek ilaç kullanımı ve gerekse de hastanelerin doluluk oranlarına bakıldığında genç ama sağlıksız bir toplum olduğumuz gözler önüne seriliyor…

Gülay Taylan yoğun bakımda
Gülay Taylan yoğun bakımda
MENEJER KORAL’A KÖTÜ HABER

Tüm mesaisini yeşil sahalar için harcayan, futbol aşkı ile dolu gençlerin elinden tutan, O’nları kötü alışkanlıklardan uzak tutarak yeşil sahalara çeken genç menejer Eren Koral, zor günler geçiriyor.

Bir çok transfere imza atan, ülke futboluna genç yetenekleri kazandıran, bir çok gencin hayallerinin gerçekleşmesini sağlayan genç menejer Eren Koral, anne yarısı teyzesinin hastalık haberiyle yıkıldı.

Bir süredir rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören Gülay Taylan’ın yoğun bakıma alınmasıyla birlikte büyük üzüntü yaşayan Eren Koral, İstanbul’da hastane kapısından ayrılmıyor. Kanser olan teyzesinin tedavisiyle yakından ilgilenen genç menejer, teyzesine moral aşılayıp, bu hastalığı yeneceğine olan inancını tekrarlarken, dostlarından teyzesine dua istiyor…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir