" />
Jandarma Teşkilatının kuruluşunun 180. yılı münasebetiyle İl Jandarma Komutanı Albay Gazi Demir ve beraberindeki heyet Vali Mahmut Demirtaş’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Vali Demirtaş, İl Jandarma Komutanı Albay Gazi Demir’den yıl dönümü etkinlikleri hakkında bilgiler aldı.
Ziyarette yaptığı açıklamada Vali Demirtaş; Jandarmanın üstlendiği mülki, adli ve güvenlik görevlerini yüksek vazife şuuruyla gerek yurt genelinde gerekse ilimizde layıkıyla yerine getirdiğini belirterek kurulduğu günden bu yana köklü birikimi, tecrübesi ve fedakâr mensuplarıyla Jandarmanın Türk milletinin güvenine ve sevgisine mazhar olduğunu dile getirdi.
Türkiye Cumhuriyeti’nin en köklü kolluk gücü olan Jandarma Teşkilatı’nın kuruluş yıl dönümünü kutladığını ifade eden Vali Demirtaş, “Görevleri başında hayatını kaybeden kahraman şehitlerimizi rahmetle, bütün gazilerimizi minnetle anıyor, Jandarma personelimize görevlerinde başarılar diliyorum.” dedi.
İl Jandarma Komutanı Albay Gazi Demir ise iyi dileklerinden ve kabulünden dolayı Vali Demirtaş’a teşekkür etti.
1
Yıldırım; “Yeşil vatanımıza sahip çıkıyoruz”
11535 kez okundu
2
“Günebakan Olmayı Bırakın, Adana’nın Bakanı Olun!”
8879 kez okundu
3
Çukurova Belediyesi Hayvan Barınağı’nda 5 Kadın Çalışan Patili Dostların Umudu Oldu
5036 kez okundu
4
Adana Demirspor’un Efsane Kaptanı Tombik Ahmet Anılıyor
4910 kez okundu
5
Türk Hristiyan Birliği Kiliseleri Tapu Destekli Kefalet Senediyle Yeni Finans Dönemi Başlattı
4750 kez okundu