ASKON HEYETİ KOSGEB İL MÜDÜRÜ MEHMET EREN’İ ZİYARET ETTİ.

ABONE OL
23 Eylül 2019 19:21
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ASKON Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri KOSGEB İl Müdürü Mehmet Eren’i makamında ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi.

KOSGEB İl Müdürü Mehmet Eren, ASKON’ dan gelen misafirlere ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirdi. Görüşmede ASKON Adana Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri İmam Gazali Hıradağı, İlker Medeni, Abdulvahab Bilge, Atilla Yağmur, İsa Topal, Bekir Aydemir, İsmail Yıldırım’da hazır bulundu. ASKON Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan ASKON Adana Şubesinin faaliyetleriyle ilgili bilgiler verdi. KOSGEB gibi kurumların, sektörde faaliyet gösteren firmaların yaşam doğrularını uzatmaları için artık olmazsa olmaz durumdadır. ASKON Adana Şubesi olarak, dernek üyesi firmalara, devlet tarafından sunulan destekler konusunda da yardımcı olmaya çalıştıklarını kaydetti.

Bu ziyaretin kendisini memnun ettiğini dile getiren KOSGEB İl Müdürü Mehmet Eren, KOSGEB’in geçmişte olduğu gibi önümüzdeki süreçte de, KOBİ’lerin rekabet güçlerini geliştirmeye ve girişimcilik kültürünü yaygınlaştırmaya yönelik, nitelikli hizmet ve destekler sunarak, ekonomik ve sosyal kalkınmada KOBİ’lerin paylarını arttırmayı hedeflediklerini kaydetti.

HABER MESUT TANRIVERDİ


Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.