Adanaspor’un ve Galatasaray’ın eski golcüsü öğretmen kızını evlendirdi REŞİT GÜNER’İN MUTLU GÜNÜ
ADANA- Adanaspor’un eski futbolcularından Reşit Güner öğretmen kızını evlendirerek mutlu bir gün yaşadı. Adana Büyükşehir Belediyesi Evlendirme Müdürlüğünde yapılan sade bir tören ile nikâhları kıyılan Sevda Güner-Tuncay Doğruluk Çiftinin mutlulukları ise gözlerinden okunuyordu. Şahitlerin huzurunda bir ömür boyu yaşamaya “evet” diyen çiftler, konuklarla bol bol fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi.
Bu arada Adanaspor ile A. Demirspor takımlarında hem forma giyen, hem de iki ekibi şampiyon yaparak tarihe geçen Teknik Direktör Ercan Albay da nikâh töreninde hazır bulundu. Reşit Güner ile aynı takımlarda oynadıklarını belirten Ercan Albay, evliliğe adım atan çifte mutluluklar diledi. Öğretmenlik yapan Sevda-Tuncay Doğruluk çifti ise nikâh salonu çıkışında takı törenine katıldılar.Turuncu-Beyazlı ekipte oynadığı futbol ve beyefendiliğiyle kaptanlık görevi
de verilen Reşit Güner Bursa’da ikamet ettiğini, kızının halen Adana’da bulunduğunu ve öğretmenlik yaptığını kaydederek, “memleketimde bulunmaktan dolayı çok mutluyum. Adanaspor ile güzel günler yaşadım, onlarca gol attım.
Turuncu-Beyazlı ekibe de başarılar diliyorum ve onları Süper Lig’de görmek istiyorum” dedi. Bu arada Reşit Güner Adanaspor’un dışında Galatasaray, Eskişehirspor ve Tarsus İdmanyurdu gibi ekipler